chokechain

Renovering dag ett

Kategori:

Japp somnade på soffan så hann endast tömma alla garderober idag och lägga undan allt. Jag <3 sova. Kommer bli fett snyggt iaf. Kommer före och efter bilder. Herroo

Massa kladd

Kategori: Allmänt

Yo people. Lunchen spenderas som vanligt hos mamma och pappa.
Tjalmo och abbe tuggar nöjdt på deras älgben som jag hämtat till dom..
Idag börjar jag och Markus förvandligen av garderoben. Blir det som jag ser det innuti mitt huvud så
kommer jag nog flytta in dit istället. kommer bli awesome! vitt med svarta lister;-) yummeeeeey.
 
jag vet inte varför jag kommer in hit och skriver för jag har inget kul att skriva.
Eller jag kan ju skriva om min helg när ni ändå ansträngt er och klickat in hit.
 
Skulle först åka till Ikea men så brjade Erika och Mattias att locka oss till byn så vi bestämde oss att åka dit,
men då ångrade dom sig och ville till Ikea iaf men tillslsut blev det Mertajärvi för oss alla.
 
På lördagen promenerade vi till ett ställe 3.5 km och skulle fiska lax, när vi kommer dit går mitt spö sönder direkt.
Sen kommer Markus då ha hans vev också gått sönder. sen kommer mattias då har hans något gått sönder.
Erikas spö höll men hon fastnade bara i botten hela tiden haha så vi bestämde oss för att gå hem igen. 3.5 km..
fyfan så jobbigt det var med blöta klädser eftersom att det regnade och feta stövlar.
men vi kom fram. bastade och drack lite cider.
 
Sen bestämde vi oss för att ta båten och fiska i sjön. fick 2 gäddor och 2 abborrar. skit kul!
Sen efter ett tag fick jag jätte svårt att andas, vilket jag brukar få ibland men aldrig såhär. Blev säkert värre också när jag hade druckit så i ca 40 min satt jag och trodde fan jag skulle dö haha. Började gråta men när vi kom till land blev det mycket bättre.
Behöver jag ens säga att vi längtade till Ikea istället?;-)
 
Så nu till helgen blir det antingen ikea eller Narvik. får se vad jag bestämmer mig för!
passande bild;
min fina utväxt

Onsdag

Kategori: Allmänt

Första gången på jag vet inte hur längesen jag sitter vid datorn hemma. Så mycket lättare med Ipaden hehe.
Så äre det felstavat nu eller något annat tokigt så äre mitt eget fel och inte Ipaden;-)
 
Gårdagen hände det inte mycket i detta hus. Markus hade som sagt feber, 39 grader hela dagen.
Så jag tog cykeln och cyklade mot staden och mötte sandra. Tanken var att vi skulle mötas halv vägs MEN eftersom att min färd börjar med världens fetaste jävla backe så hann hon ganska långt jämfört med mig haha.
Jag var så korkat så jag tog inte med vatten eller solglasögon= Jag får jätte lätt solsting och har jätte känsliga ögon mot ljus så ja, jag var så gott som död, sen typ världens sämsta kondis på det. haha hoja ja det kommer inte göras om på ett tag ;b
 
När vi kom hit började vi putsa fönstrerna så nu är dom rena. Gick faktiskt jäkla fort när man var två stycken. Så snällt av henne att komm och hjälpa, och lätt mutad, jag ska bjuda på thai så är hon nöjd ;-)
 
Idag nalkas jobb. Ganska skönt faktiskt. Lite jobbigt när man jobbar sådana tider som gör att man inte kan göra något innan eller efter men va fan, lyckan kommer när lönen kommer ;)
 
Nu ska jag googla fläkt till bilen. andra gången vi byter den. love<3
Jag vill ha en älg!

Osis

Kategori:

Markus har fått feber. 39 grader hade han igår och idag låg den på 38. Kult inlägg;-) snygg bild haha

Jobbig dag

Kategori:

Lycklig mitt i o-lyckan. Ont i magen som jag vet inte vad. Krampade i magen helA förrgår och gårdagen. Idag är det inte bättre. Markus har också haft ont i två dagar på högersida. Men han fick ont när man rörde på utsidan och när han låg på den sidan. Mycket mysko. Jag misstänker att det är spiralen i mig som spökar. Har hart såhär ont just när jag lagt in den tidigare ca en vecka efter. Men men. Just när jag blir ledig i en dag också. Så typiskt. Nå nå nu ska jag fortsätta vila.

Nuså

Kategori:

Jag skrev på hunden så nu får vi se. Sa till Markus också och ja han sa inte så mycket, tolkar det som " den som tiger, samtycker" ;-). Hemma på lunch nu iaf. Frukt soppa och ett ägg bjöd jag mig själv på idag. Riktigt gott. Idag eller ja i natt har jag då inte sovit en blund. Mest legat och kollat i taket typ. Så när jag slutar ska jag nog sova en stund eller två. Sen ska jag börjA putsa dom här jäkla fönsterna också. 26 fönstersidor att tvätta. Aja men nu ska jag börja bege mig mot staden igen. Herro

Kanske ångrar mig?

Kategori:

Japp nu kommer jag kanske ångra mig att jag skriver men va fan. Döm mig om ni vill och tyck som ni tycker:-) bra att alla är olika.-------/------ Jag har som jag skrivit tidigare läst på om lite olika fodervärdsavtal inte för att jag vill ta en på foder utan för att jag funderade på att ha tjalmo på det. Varför? Jo för jag börjar skolan i augusti och kommer gå från kl 8.30- ca 16 sen jobba på radiotjänst på det. Jag vet hur jobbigt det var förra året med tjalmo ENDAST för att JAG får dåligt samvete när jag vet att hon kan ha mer sällskap med någon annan. Hon har varit hos mamma och pappa under dagarna sen på kvällen hemma. Har funkat hur bra som helst bara det att jag känner mig "dålig". Hon är ju inte helt själv utan har varit med abbe och Ester men ja nu kommer det bara vara abbe hon är med. Men nu har jag börjat tänka mer på att ha henne på foder liknande alternativ och det vill jag verkligen inte. Kan inte vara utan henne en helg typ så jag vet att jag kommer inte kunna klara det. Egoistiskt? Nej det tycker jag inte då hon också är väldigt "linig" av sig. Såå nu funderar jag på att kanske ta en till hund. Jepp. En malamute. Har hittat en och jag vill inte ha en valp så har hittat den på 3 år men måste prata med Markus också hehe. Kommer kännas mycket bättre om jag vet att hon kan vara hemma, hon äääälskar sitt hem, och samtidigt ha en kompis. Men som sagt detta är endast en tanke. Ska funderar mer på detta men för mig och för tjalmo känns det som det bästa alternativet. Plus att jag alltid velat ha en malamute. Bääästa hunden. Oftast.

Aj aj aj

Kategori:

Ja ungefär det har jag sagt hela gårdagen och ja nu imorse. Jag har sådana smärtor i magen så gud vet vad. Har inte ätit något nytt eller så. Ska försöka med två panodil nu hjälper inte det så måste jag nog avlivas. Hur jag ska klara av jobbet återstår att se. --------------- Kollade som sagt när dom planade, eller ja Emil. Såg ganska roligt ut när han körde ca 1.5 varv runt alta sjön som är ganska så stor. .---------- Saknar tjalem också , mamma hämtade henne igår så nu är dom i byn. Min älskade lilla trotsiga struts.

Mot altaaa

Kategori:

Nu ska jag och min dryga sambo och kolla på när grabbarna planar med skotern. Herroo Ps. Snart 2 veckor utan coca cola/socker har gott och jaa... Jag kan inte tänka på annat än min älskade coca cola.

M

Kategori:

Hate yooooooou

Lördag

Kategori:

Dagens lunch äts faktiskt hemma i laxis. Mitt älskade hus. Jepp mitt;-) Idag serverades ett kokt ägg och lite varma koppen purjolökssoppa. Gott!! Herro

Ny dag, nya trosor

Kategori:

Hej det är jag igen, Barbro. Jag har precis fyllt 13 fast ja det kanske inte syns. Från en vacker bok jag hade när jag var liten. Åh Gud undra vart den är?? Hmm... Mamma pappa? ----------------------------------------------------------- Lägger massa sådana för när jag skriver från ipaden så funkar tydligen inte mellanslaget. La punkte igår men allt blev ändå en fet röra. Så har det inte varit tidigare, irroooo. ------------------------------------------------------------ Undra om dom ens hjälper? Återstår att se. Fick lite problem efter duschandet av tjalmo igår. Som jag sa tidigare Skrubbade jag hennes päls med en skumborste typ och ja när hon hade torkat hade hon,självklart, feta tovor på ryggen med all underull. Jävla skiiiit. Försökte i en hem timme att kamma ut men det var meningslöst så ska ta med knivborten idag och funkar inte det så blir det att raka av allt hår på ryggen. Hoppas för hennes egen skull att det går att få bort. Kolla bilderna. Nu ser det förjävligt ut när jag varit där och rört om. Stackars lilla tjalem!

Dagens fundering

Kategori:

Nu är det såhär att jag måste bara fråga om någon kanske har svaret. Som sagt så har jag varit på ett ställe som luktar förjävligt rent utsagt! Alltså ni kan inte ens föreställa er lukten jag fått utstå,i vad som för mig är den äckligaste jag känt under mina 20 år i livet, under endast 1,5 h som kändes som en hel jävla evighet. . Detta är alltså på en arbetsplats som mååånga människor vistas på. Med tanke på att 1,5 h inte är en lång tid så borde man klara av att vara där men efter idag så vill jag aldrig sätta min fot in där. Jag har tvålat kroppen 5 ggr och håret 3 ggr och jag känner mig ännu smutsig och som att jag luktar. . Min bil stinker efter att jag suttit i den och jag gav tjalmo en kram som ungefär varade i 10 sek och hon stank! Var tvungen att duscha henne också och tvåla noga som fan! . Jag har skrubbat både henne och mig med skrubborste och tvättat minsta lilla vrå på kroppen men ändå känns det som att båda luktar. När man kommer till denna plats och dörrarna öppnas slås du i ansiktet av den fräna stanken och alltså hur mycket det verkligen stinker. Det känns inte hälsosamt för 5 öre och ja jag kan säga att kattpiss är en av dom dominanta stankerna man känner. Min fråga blir alltså Hur mycket/starkt ska det få lukta på en arbetsplats? Kan jag säga att jag inte vill vara inom dom dörrarna? . Hade ingen passande bild hehe

Blä

Kategori:

Jag får inte säga något om mitt jobb men jag kan säga det här att där jag varit idag därifrån har jag fått med mig lukten hem. Urk. - Håller på att ladda min mobil ska nämligen ut och pwa/jogga med tjalle. Igår gjorde vi det i 50 min och det var så skönt. Dock tråkigt att gå samma runda varje gång så nu ska vi på ett nytt ställe. Just nu ligger vi ombytta i sängen och bara väntaar. Sötisen med ett ben. Detta är en hemlis för Markus dock hehe. Juste dom ringde från sjukan och den 13 augusti ska jag ringa tillbaka för dem hade semester nu. Bajs på er Herroo

Sömnapné?

Kategori: Allmänt

Yo peeeps.
Hemma hos mamma och pappa igen på lunch, ägg och skikbitar serverades idag. goooott!
Väntar på att sjukhuset ska ringa också. Om det nu blir, är gansa ofta dom inte hinner(?) ringa upp men jag hoppas på det bästa.
 
Har blivit så ofta nu att Markus slutar andas på nätterna su nu tycker jag att det är dags att kolla upp.
Så obehagligt när man vaknar mitt i natten så ligger han däIr utan att andas. Måste slå han hårt för att han ska få lugt igen. I går när jag vaknade på natten var jag helt säker på att han var död. Det var såå hemskt.
 
Sen att puckot VÄGRAR att andas med munnen alltså. När han snarkar som mest brukar jag, i hopp om att han ska öppna, hålla för näsan men nej nej han öppnar då inte käften haha. böjar bara dra in mer och mer med näsan sen till slut rullar han runt i sängen som en krokodil som gör sin dödsrulling. Men öppnar munnen det gör han då inte. knäppso.
 
Ringde iaf till 1177 och dom tyckte jag skulle ringa och boka tid till vårdcentralen så man får kolla upp det. Sen om dom i Kiruna tycker att man borde det, ja det är ju en annan femma.
Men men hoppas på det bästa.
Ha läst lite om sömnapné men vad vet jag.
Vi får helt enkelt se vad dom har att säga.
 
Ja men nu ser jag att lunchen börjar lida mot sitt slut. cirkus 2 h kvar av denna jobb dag! fett skönt.
Jag och min älskade favvo!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hemma hos mamma och pappa på lunch. yoghurt med musli. nam nam.
Ja har inte så mýcket mer att säga faktiskt haha.
snaggat mig i nacken igeeen! Love it.
min tatuering ser ut som ett sträck typ,

Rubriken från helvetet

Kategori: Allmänt

Blä äri nge kul att skriva blogg. jag är less på re.
Just nu sitter jag iaf hemma hos Hanna och ja vi gör inte mer än att Hanna prövar sina nya leggings och jag sitter och läser om fodervärdsavtal.
 
Ska snart hem till Mamma och pappa och kolla om min hund fortfarande är kvar på balkongen eller om hon kanske rymt. Lämnade henne ute på balkongen med abbe.
 
Går intre så bra att förklara hur den ser ut och så men ja har hon hoppad därifrån är hon typ död. Men jag vet att hon inte har det så det är lugnt.
nu Babblar jag bara en massa strunt.
 
Måste skrapa abbes tänder också. Hatar ljudet! men A man got to do wehat a man got do do.
juste käkade grillat kött med sås idag och fyfan va gott! mmm älksar innanlår.
herro

I'm back!

Kategori: Allmänt

Jepp jag är tillbaka för stunden.
Helgen har spenderats i piteå på släktträff, skit kul!
Jag och min älskade återförenades efter 2 veckor isär. Var huuuur mys som helst.
Vi sov på hotell en natt ihop där borta, dagen efter säger Markus först då att det är ett gamalt typ "psykhem" där dom hållt på med massa olika sjuka saker.
Furunäs psyk eller Pite 55 kallade de typ. Googla.
Har varit med på det okända så ska försöka hitta det avsnittet, kul att se ju!
Spökar tydligen där. åå nu hittade jag det okända den delen men såklart måste man betala för att se den!
jälla skit.
aja nu måste jag fa för jag ska hämta min darling från jobbet så ska vi hem och mysa.
Herroo
 läskig främlig
och min fett snygga tröja!

Äntligen

Kategori:

Funkar appen! Synd att jag inte orkar skriva herro Saknar min älskade för myckeeeet. Världens bästa

Fredag

Kategori: Allmänt

Oj oj oj här var det dött. Ni får ursäkta om det blir fel nu men jag kan tyvärr inte se vad jagskriver. Är något fel på blogg.se igen. Fan va trööööög jag är jag kan ju shifta neråt så ser jag.
 
Sådär nuuuuuu ser jag igen.
Längesen jag skrev. Har hunnit varà festival och allt. Där vare släktträff typ haha. Ja nej men så jävla kul vare inte. Nykter fredag, asfull på torsdag och relativt nykter på lördag. Jepp.
 
Ja vad mer. Håller på att bli TOKIG på alla jävla äckliga jävla knott och mygg. Vill inte ens gå ut. Men tyvärr så måste jag det. Vi har sått ny gräsmatta och den måste vattnas morgon och kväll så jaf måste ut till helvetet eftersom att Markus åkt iväg till Västerås. 
 
Ibland, vid sådana här tillfällen med kryp och fittmygg, skanan jag vela flytta härifrån. 
Älskar vårat hus och gården och ja allt som är. MEN krypjävlarna får mig att vela skjuta någon/något. 
Så jävla irriterande att man inte ens kan njuta av sommaren utan att bli jävla attackerad av äckliga svin.
 
Tjalmo lider också och är väldigt orolig nu. Hon är full i bett och krypen lämnar henne inte Ifred. Man ser att hon blir stressad när hon inte får bort dom. Stackarn. 
Och på vintern här då ska det jävlar vara 40-, men då äre iaf myggfritt. Ja idag är jag less. Less som fan. 
vill skriva massa massa massa fula ord men.
 
Och ja just till råga på allt har jag jävla bränt mig på en brännäslajävel. 
Tjalmo den idioten lämnade gården, fattarvinte varför men dom senaste dagarna har jag hittat henne mer utanför tomten än innanför, hon brukar inte gå från gården och helst inte som nu när jag var ute med henne. Och hon ska inte in i löp. Hon kanske bara testar. Vad vet jag. Jag vet att det är fett jävla störande. Det vet jag. Farligt också. 
Aja min hund mitt problem. Herrooooooo