chokechain

Frulle

Kategori:

Jag är en frulle fantast. Förut åt jag aldrig frukost men fyfan va gott de är! Ägg och turkisktyoghurt med bär, namnamnamnamnamnam.
Ville bara skriva de så jag alltid kommer ihåg den viktiga informationen

Sista jobbdagen

Kategori: Allmänt

Japp sista dagen idag! Skööönt sen på torsdagen eller fredag drar jag till byn med tjalmo! Får se om Markus följer. Han sa att han skulle men ja, vi får se..
Jag och tjalmo ska på pimpeltävlingen i byn sen ska vi sova i spärren, pappa skickade bild därifrån och de var så fint!
Nu ska jag fylla på min kaffekopp

Yauyauyau

Kategori:

Sitter på jobbet och väntar på att tvätten ska bli klar.
Igår var jag förbi Hanna efter jobbet, vill icket åka hem när inte tjalmo är där haha. Seriöst sjukt hur mesig man kan va. Ringde till pappa och mesa. Älskar mig själv haha. Ser när jag kom hem tillslut inbillade jag mig att hon ändå var hemma?! Whataaaaaaaa! Man är ju sjukt i hooodääää.

Äckel post

Kategori:

Mmmmmmmmmm kändes JÄTTE kul att jag betalat en räkning på 1142:- för TVÅ paket löshår. Jag har ETT paket hemma för att äckel jävla posten slarvat bort ett paket som skulle bytas. Jätte kul. Att betala den summan och ändå INTE kunna lägga i håret. Fyfan va less. Jävla äckel post jävel. Såå måste beställa nytt kulkul.

Ojojoj

Kategori:

Haha såg att jag råkat skriva ett inlägg under rubriken, hela inlägget så den är med fetaste texten hehe man är ju smart.
Sitter i köket och ska äta frulle, för tjalle till mor å far och samtidigt rasta deras Magnus ugglor, sen skolan. Tjalmo ska KANSKE åka till byn idag meeeeen jag känner att jag får lite separationsångest så jag får se. Hehe

Träningsvärk från helvetet

Kategori:

Fyfan vilken träningsvärk som inte vill försvinna.
Nbööööö börjar känna panik. Sa upp mig från radiotjänst i januari, igår sa jag upp mig från mitt nuvarande jobb så den 31 maj är jag HELT arbetslös! Läskigt. Brukar oftast lösa sig, gör de inte de ja då vette fan vad jag tar mig till. Jobb finns de, de gäller bara att inte vara kräsen!
Andra dagen med PF har gått bra, känner mig lite hungrig nu men ska dricka te och vatten så går de över. Har inte ätit sen kl 14. Var och joggade i morse också. Hemifrån till jukkas, körde intervaller 3.66 km, inte så långt MEN mycket bättre än ingenting. Jag är stolt iaf! :)
Och den lilla hitler muchen jag har i pannan är efter jag var 14(!) år och bad en kompis klippa mig, gick inte så bra som ni ser. Nu ska jag spara ut den jöveln så kommer gå runt och se dum i huvudet ut men vafan jag vet att den existerar och är ful!

Är faktiskt stolt över mig själv måste jag säga! Har tränat måndag tisdag onsdag denna vecka, på gymmet. Sen idag klev jag upp kl 6 för att jag skulle å träna med fellan och eka men ingen av dom kunde så jag begav mig ut på en jogging/pw tur till jukkasjärvi. Har sån jävla träningsvärk efter passet i tisdags med fellan. Jag har alltid kört kondis först sen styrke med maskin. Nu körde vi bara lite kondis sen använde vi kroppen och gjorde egna övningar, så jääääääääääävla mycket tyngre! Träningsvärk från helvetet. Nä nu ska jag vila med gott samvete och sen jobba. På tal om blåbär usch va hemskt när abbe dör, världens roligaste hund med fetaste personligheten

Kategori:

Nu jäklar

Kategori:

Nu ska depressions kilorna bort alltså!! När jag var tvungen att lämna tillbaka min tidigare hund Plumpen så gick jag ganska fort upp flera kilon. När jag hade honom promenerade jag flera lång promenader varje dag och joggade! När han försvann slutade jag med det, var helt knäckt och vände mig till kylen och godishyllorna på Coop typ haha. Jag vägde 47 kg(!!!!!!!!!!!) när jag tog honom och sen gick de bara utförs haha.
Jaja nu har jag ätit lchf sen januari, och gått ner några kilon. Nu ska jag även börja med periodisk fasta, har läst och kollat dokumentärer och ja allt positivt. Sen träning också självklart! Mitt mål; att STOLT kunna knalla i bikini när vi drar till Spanien så de gäller att ligga i haha! Nä nu ska jag ut och skotta herrå

April

Kategori:

Misstänker att damen i huset är skendräktig. Inte jag då utan tjalem. Hon bäddar som aldrig förr, ska ligga nära vilket är något hon aldrig velat tidigare, piper och flåsar, så ja hon är skendräktig. Får väl vara och promenera med henne senare efter skolan. Ja inte vet jag vad jag ville in hit och skriva

ba svammel

Kategori: Allmänt

Tänka sig, inte hade jag trott när jag var 13 år att snubben jag tyckte va dööööööö snygg, att jag som 21 åring skulle bo tillsammans med honom i världens finaste hus och hund. Lite roligt äre ju att vi gått på samma dagis också :)

Funderingar åsårå

Kategori:

Igår var det ett program på SVT2 om sockerberoende. Om en familj där modern i familjen var coca cola beroende. Fett töntigt men vad jobbigt de var att se! Jag slutade dricka coca cola juli 2012 och kan inte dricka de alls längre. Jag blir äcklad när jag ser den röda etiketten på plastflaskorna, och när Markus någon gång köpt och öppnar flaskan, blääää lukten och allt blir bara så äcklad. Men tillbaka till mamman, när hon berättade hur hennes kropp reagerar när hon inte får dendär morgon coca colan hur hennes händer blir darriga, hon blir sur osv. Man var ju precis likadan själv. Och när hon skulle dricka sitt första glas med vatten, fyfan jag förstår precis hur hon kände! Jag drack aldrig vatten tidigare,när Sandra satt med sina tillbringar med vatten och drack som att de var huur gott som helst så satt jag där med min coca cola och förstod inte alls hur hon kunde dricka dedär frivilligt! Jag blev äcklad när jag var tvungen att dricka vatten, helst kranvatten. Helt sjukt haha. Läänge tog de innan jag började dricka vatten efter jag slutat med läsk. Idag dricker jag vatten varje dag, oftast bubbelvatten då jag fortfarande känner visst "hat" haha mot kranvatten. Markus Erika och Mattias kollade programmet med mig och dom kunde inte förstå hur jag menade när jag försökte förklara vattensituationen, haha. Nä att sluta med cola är fan fett svårt just när man mår bajs när man inte får i sig sockret. Jag fick yrsel, huvudvärk från helvetet, avdomningar i fingrar och händer, darrig, sur som fan. Direkt jag slutade gick jag ner 7 kilo. Babbligt inlägg men ändå. Aherråååå

Jag ska operera mig

Kategori:

Till en kille. Så jävla less på mens! Man har ont i tuttarna typ 58 dagar innan den kommer och 53 dagar efter den försvunnit. Man blöder ut tossan, fatta äckligt dudes. Hälsar man på någon som har hund, ja visst fan känner den lukten och ska nosa och man får vifta bort den och är helt röd i fejjan. Man är en surig kärring. Man måste antingen ha binda som låter skratch skratch när man går eller pilla in en bumullspinne i grottan. Nej mens är fan djävulens påhitt.
Man är ju less. Opassande bild

jobbaaaa

Kategori: Allmänt

Vill bara hem. hem till mig.

April april

Kategori:

Ska egentligen plugga meeeeeen ja ni vet hur de brukar sluta... Jag e dålig...
Städade bilen igår och hängde med empan å My typ hela dagen, vi var på stan och strosade. Köpte röda strumpbyxor till min sambo som han bad mig att köpa... yeah you heard me. Tragiskt.... Fett sorgligt. Han säger att han ska ha dom till fiske, min fråga : ska han ha på sig dom eller? Man börjar ju fundera.....
Idag ska jag hänga ned madde senare iaf innan ska jag verkligen FÖRSÖKA plugga. Skiten ska vara inne om 2 veckor..
Har kusen bästa snubben eller bästa snubben! Vandrande reklam.