chokechain

oktober

Kategori: Allmänt

Just, eller just å just men typ just, kommit hem från jobbet.
Ångrar som fan att jag käkade pizza igår. Jag VET att jag får ont i magen av de och ändå äter jag de? Fettosuperstar. Dog på morgonen när jag vaknade hade så oont alltså, plus att nedre delen av ryggen också hade gett upp tydligen. Jaja jag gick och jobbade ändå, tredje helgen irad... Jälla bajs

Dag 04 och 05

Kategori: Allmänt

Lol såg nu att mina inlägg dag 04 och 05 inte laddats upp. Ja ni gick inte misste om något idag så jag tar det bara fort i detta inlägg helt enkelt. 
 

Dag 04 – Det här åt jag i dag
Frulle; Mannagrynsgröt och en kopp te.
Lunch; 2 koppar te
middag; En halv pizza

Dag 05 – Vad är kärlek?
Kärlek. 
Jag hatar att förklara saker och sätta ord på de, pga jag suger på de! 

Meeen prööva kan man alltid. Ja kärlek, då tänker jag på två personer, eller kärleken till sitt djur/hund/ ja fast en sak nästan. 
Jag kärlekar min familj, min hund och min underbara finaste sambo. 
nä fuck off detta sög

Dag 06 – Min dag

Kategori: Allmänt

Kan ta min dag igår eftersom att jag inte gjort någpt idag haha. 

 

Igår Jobbade jag först från kl 7-16, Jag jobbar på hemtjänsten, gillar mitt jobb.
På rasten var jag förbi Emma och My. Alltid lika roligt. Jag och My körde Rockbil osv. 
Efter jobbet brassade jag hem och lagade min exlusiva middag, bytte om och hämtade Ida. Så drog vi på våran ridlektion som förövrigt var AWESOME. Efter den åkte jag hem och bastade med markus, sen kollade vi Hem till Midgård innan vi somnade. 

Och påtal om att rida. GUD vad jag känner att jag verkligen valt rätt sak att syssla med. De är så otroligt roligt att lära sig nya saker, och vi har bästa ridläraren alltså. Jag tänker fortsätta med detta tills jag känner att jag kan så mycket att jag kan köpa egen häst och lära mig mer med den. Här blire inga barn inte, jag vill ha en häst. YEPP!

 

Dag 03 - Mina föräldrar

Kategori: Allmänt

Haha ja så bra gick det med din listan. 
Men mina föräldrar får jag ju inte glömma att skriva om. 
 
Min Mamma och pappa är bäst och har alltid ställt upp för oss 3 barn, och ställt upp för varandra. 
När vi var små hade vi inte de senaste kläderna, eller fick överflödigt med presenter å klappar. absolut inte. Men de vi fick de blev vi glada för! Vi uppskattade alltid när pappa hade jobbat borta och kom hem med sovunier från olika platser i sverige. 
Åå kommer ihåg när vi fick vår minigris ellen! BÄSTA presenten EVER. Eller när jag fick min chinchilla Charlie, de var kanske ännu bättre, 11 år var jag då. och han hade jag i något år innan, URSÄKTA MIG MIAA, Min stupid syrra var ensam med honom.
 
Ja mina föräldrar justja, Mamma är en överspeedad ekorre haha, alltid massa saker som ska ske, och helst alla samtidigt! Hon ställer alltid upp och hjälper när de behövs, hon hjälper alla, ibland lite föör mycket kanske. Men hon är en underbar människa, som jag älskar hööögre än himlen! Min fina mamma. 
 
Pappa är mammas motsatts han tar allt som det kommer, lugn som en filbunke. Aldrig sur nästan men när han blir de, ja då blir man rädd hahah just för att de händer så sällan. 
Pappa har ,som jag också, svårt att säga nej till folk och han är vääärldens snällaste person. Min fina pappa som jag också älskar hööögre än himlen! 
Utan mina föräldrar hade jag ALDRIG stått där jag står idag. I Laxforsen tillsammas med min älskade gubbe och min älskade hund. 
jag hade Aldrig haft tjalmo om de inte vore för dom, jag hade aldrig haft råd att bo här om de inte vore för dom. Allt som dom gjort för mig alltså, de är så mycket så man nästan skäms lite. Alla gånger pappa har tagit min bil och tankat den åt mig, alla gånger jag fått pengar bara för att dom vet att jag haft de as jobbigt, alla gånger jag ringt och bölat till båda för att allt gått emot mig, ALLA gånger har dom lyssnat och hjälpt mig. 
Hur ska man kunna beskriva två personer som gör allt för att Alla barnen ska ha ett bra liv? 
Tänk vad TVÅ personer kan betyda. Nu blev jag lite bölig när jag skriver. 
Jag älskar min mamma och pappa, Finns ingen som är så bra som dom. mina änglar. 
 
 
 

stammis

Kategori: Allmänt

Ja några få läsare har man kvar iaf haha. Alla nå lämnar min tomma blogg.
Sitter på jobbet som vanligt. Känns som att jag alltid jobbar, hinner aldrig göra något annat men idag ska jag faktiskt ut å grilla efter jobbet. Jag har en hund hemma med 120% överenergi som måste få springa av sig såå hela familjen annorlunda ska ut på tur.
Jooo men atteeeeee. Herroo

Dag 02 – Min stad

Kategori: Allmänt

Jaa Kiruna då alltså. Ja vad ska man säga om den då?
Vi har renar, snö, isbjörnar, folk går omkring i kolt som är våran folkdräkt, och vi jojkar alltid innan soluppgången. En tradition.

Nää men Kiruna är Kiruna. En liten skithåla som jag trivs i. Det är lite folk, folk hälsar inte på varandra, vi sätter oss inte bredvid varandra i buss osv, kassörskorna är inte överdrivet trevliga, jaa en liten stad som jag trivs i.
MEN ska vi hylla något här så äre LAXFORSEN YAOOO. Bästa staden ever. ja de är en stad. Mitt fina ställe som jag aldrig vill lämna. Dumpar makke mig flyttar jag till mamma och pappa bara på andra sidan vägen mohahahahahah!

Ja sen får vi inte glömma skitsnacket om Kiruna de är så vi gör här.
Alla tror att Kiruna är den enda lilla platsen på jorden nämligen. Allt som händer här är dåligt och fylla skitsnack och backstabing finns icke någon annan stans, absolut inte. Alla känner någon som känner någon här men allt skvaller man hör är sant fast jag hörde de från någon som hörde de från någon som hade sett de den gången när den andra lyssnade på dom. Typ.
Sååå nu har jag varit den ultimata kirunabon.

Dag 01 alltså

Kategori: Allmänt

Jaha så ska det alltid vara de bökigaste först. Men jag provar.

Ja jag heter då Lina, är 21 år och fyller år den 20 januari. Jag bor i Laxforsen tillsammans med min gube Markus även känd som Lennart. Vi har snart sovit med varandra i 5 år. 5 roliga år.
Mina vänner säger att jag är en tant och ibland kan jag hålla med om de, men bara ibland. Ibland är jag även modern. När jag var tonåring var jag ett litet satbarn, fett jobbig och klantig, kom aldrig undan med något dumt jag gjorde. Såååå jag får alltså vara tant nu.
Va meeer? Jag älskar lampor, hade kunnat köpa nya hela tiden om jag bodde ensam meeern de gör jag ju inte. Oj glömde typ de viktigaste, Min hund. Min skatt och ögonsten. Hon är lite egen och lite speciell men jag älskar henne ändå. Min fina tjalmo. Jepp no kids här inte vi har hund. Ja jag är jävligt rolig också, gnällig osv MEN man får aaaaldrig glömma att jag är Kung.
Kan vi tack för dehär nu? Känns lite wierdo att skriva om sig själv.
Kort å gott jag är awesome.

skitlista

Kategori: Allmänt

ja jag tänkte pröva denna lista som min syster håller på med. Då kanske jag skriver lite mer än jag gjort tidigare, vad vet jag men pröva kan jag iaf göra.

 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag skäms över

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min mat

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Det här året

massa kladd

Kategori: Allmänt

Haha jaa de här med blogg är inte riktigt min grej. Vet aldrig vad jag ska skriva. Jag har inte så intressant liv. Jobbar för det mesta sen hem och är med tjalmo och Markus. Har inte ork för något annat nu när jag är gravid. Hahaha skojaaaaa. Nä men något är knas med min ork. Sover nätterna igenom utan att vakna, ovanligt för att vara mig och visst är det skönt. Sen vaknar jag (No shit!) och ändå är jag lika trött dagarna igenom. Ska och köpa lite droger på apoteket måste ha brist på något. Jobbigt att vara trött dygnet runt.
Markus har iaf åkt till Skellefteå så eka sov hos mig inatt. Skönt att inte behöva sova ensam.
Har bokat resa till uppsala också den 1 november åker jag dit. Ska bli kul att åka dit ensam MEN har redan panik just över att jag åker helt ensam. Hatar att flyga, mår så illa och måste alltid ha spypåse med mig och är höjdrädd. Plus att jag åker den 21 oktober med nisse å Hanna och hämtar hund igen! Så får lite uppvärmning där med flyg. Ska bli så kul att hämta en liten en igen.
Ja mer vet jag inte.
Herroo