chokechain

December 29

Kategori:

Blev blond och långhårig. Ett mirakel

December

Kategori:

Idag kommer Nova och tiooooon!! Och miaa;-)
Blev btw inga fiskar i gve men på mellandagarna åka jag och m och hämtar och Nova ska med om hon så vill, får eller inte. Imorgon ska vi till kyrkan också med min klass haha. Aja nu ska jag ha lektion här om läraren får igång allt vill säga.

December 18

Kategori:

Så nu var min darling opererad och klar. Kommer bli jobbiga veckor, jag måste lära mig att köra traktor typ haha. Men jag är grym så det kommer gå. Ska snart in och ge honom lite smärtstillande så han inte glömmer. Dom bedövade armen igår så han inte har kunnat använda den alls, helt förlamad typ. Så idag kommer det säkert göra ont, fett jobbigt. Plus att han inte får göra något med armen på cirkus 3 veckor. Bara träna den.
Nu ska jag käka mina äckliga ägg sen kläpp mig och dra till skolan. Ska bli så jävla skönt med lov.

December 17

Kategori:

Yo people.
Jag har varit vaken sen kvart i fem, drömde en mardröm haha och kunde inte somna om.
Snart ska jag åka upp på staden och frakta iväg min lampa, sen lämna tajle till mama och papa sen drar vi till gve där dom ska karva inne i min Karl. Så fett synd att man inte får vara med under operationen, hade varit awesoooome!
Sen blir han sjukskriven hur länge som helst säkert, vi kommer go nuts på varandra. Fan vad jag hatar när man blandar engelska och svenska kärnan skriver och ändå gör jag det själv, daaaaamn dubbelmoraal!
Jaaajaaa nu skakat börja klä på mig och fyfan va läskigt nu värderat något ute på verandan!
Ps. Fan va fult med olika stora töjningar.

December 15

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och mår seriöst skit!
huvudet dunkar och jag känner mig lite svimmfärdig, men men..
På tisdag får jag veta om jag får det nya jobbet. och på RT fick jag än förlängt, så i feb har jag varit här i 2 år.  deni..
Perfekt jobb för den som studerar.
längtar som en gnu till jag är klar med skolan. så jävla less!
Ska och läman tillbaka tillan också, kommer sakna henne men det går inte att ha henne när hon hårar och ungarna kommer hit, alla är (miaa,sandra, nova och tion) pälsallegiker. är så glad att dom inte känner något när tjalle är nära.

Dec

Kategori:

Öäåzyxwvutsrqponmlkjihgfedcba. Alfabetet baklänges om ni skulle behöva det.

December 12

Kategori:

Idag ska väl alla gå och gifta sig eller förlova sig. 121212. Booooring! Dudesen gör det endast för att dom ska komma ihåg datumet och tjejerna blir helt överlyckliga he he he. Stupid bitch.
Ska käka frulle sen fara till skolan med fellan, Justja lovade henne att äta jullunch idag! Tur att jag kom på det. Då kan man typ skippa frullen. Sen efter skolan ska jag på jobb intervju, hoppas jag får det. Hade varit perfa tider. Nej nu måste jag äta lite sen rasta hundarna. Yep tilly är ännu i våran ägo he he he jag klagar inte. Eller jo lite på håret men annars så

December 11

Kategori:

Det känns att man lever när man är ut med hundarna. -29.1 i laxforsen idag, just nu. Att gå på prommis med hundarna kopplade var inte populärt då jag tydligen gick för söligt haha tjalmo fick kramp i tassarna direkt vi kom ut och la sig seriöst raklång i snön och ville icke gå längre. Nu förstår jag varför hon tjorvar så mycket när hon ska fjåda, det är ju kallt.
Är hundvakt åt Ebba-barbro, hon sover just nu i min famn. Hon gillade inte att vara ute, fast att jag hade henne i jackorna. Jepp jag går med dubbla haha. Nu ska vi mysa i soffan. Herro

December 10

Kategori:

Om en vecka kommer mina fina syskon! Saknar dom som in i bomben men saknar ungarna mest faktiskt;-) och med dom kommer ny hunden också! Kunde inte hämta den i helgen pga svek av en.
Idag har jag först och främst varit i skolan och lidit. Sedan till bussgods och kikat priset för att skicka iväg kristall lampan, lyckas jag få ner den i en kartong från dom så kostar det "bara" 309:- annars blir det 400:-. Så nu ska jag försöka pressa ner den utan att den tar skada sen betala (k)räkningar och sedan lämna tilly hos moster och moppe. Fett sorgligt men är less på hundhår och tjalmo är lite lätt efterbliven och leker Irak vs Iran typ. Terrorattcker hela tiden, helt oväntat.
Alltså hon försöker busa, tilly vill inte, tjalmo testar lite mer, tilly ignorerar, jag tycker synd om tilly, tjalmo fattar nada osv..
Men nu ska jag först och främst rasta doggsen och ringa mitt dagliga "efter-skolan-slutat-samtal" till satos!

December 9

Kategori: Allmänt

Ni ger inte upp hoppet ser jag! det är bra det.
 
 
Annars då. Ja snart ska markus opereras och samtidigt ska vi försöka hinna köpa fiskaaar!
meeen jag har en känsla av att det inte kommer hinnas med men man kan ju hoppas.
Tjalmo är jobbigare än någonsin och jag håller på att få allvarliga psykbryt på henne men jag kämpar på.
jag vill ha en vit skänk men orkar fan inte åka till happis endast för det, men måste nog det ändå.
vill åka till thai till Erika i feb och hoppas på de också.