chokechain

Idag

Kategori:

Mår jag Inge bra alls. Har så ont i magen att jag vill spy. Men skolan kallar så det var bara att kliva upp. Hatar min äckliga äckel mage. Ingen nytta gör den. Jag borde sälja den på ebay.

Kuuuuul

Kategori:

Tjalmo ligger och sover här brevid mig. Hon sover gaaanska djupt och drömmer, låter för övrigt precis som faster när hon skrattar haha

Början

Kategori:

På ett nytt liv..... Hmm kanske. Noooot.
Ang inlägget innan så vare fett svårt att tjuvfota sig själv på lektionen utan att någon märkte haha. Kände mig fett efterbliven. Dagen skulle se ut som så att jag skulle städa men nu måste jag fan göra klart mina uppgifter som ska in nästa vecka som jag haft en månad på mig att göra. Hehehe svenska bokrecentionen är klar, engelska bokrecentionen är oklar och boken är icket läst. Eller jo har läst två(!!) sidor.. Fatta dålig. Sen novellen som är typ klar då det fattas cirka ett halvt A4 så är den också ur världen. Så nu ska jag äta ägg och ost med kaviar på sen äre bara att sätta igång. Har min lilla to do list haha mobboffer..

Skolan

Kategori:

Suger punkt slut. Man skulle vara född miljonär. Tänk va mycket pengar kan lösa

Min fina

Kategori:

Världens värsta dag idag! Värst.
Nu blir jag less på folk som lägger sig i andras liv. Och framför allt folk som skyddar andra från saker som personen själv gjort tidigare! Du har allvarliga jävla problem. Du är fan inte problemfri själv och absolut inte perfekt. Ta en extra titt i spegeln igen Innan du öppnar din feta äckliga trut. Duggar ingenting med saken att göra och har aldrig haft det! Sköt ditt eget. *massafulaord*

Hellooo

Kategori: Allmänt

Sitter och avverkar mina timmar på jobbet idag. Har mejlat en massa personer på blocket ang en sak ;-)
oh jag är fett hemlig. noooot.
Är så jääääävla sugen på en billys panpizza men ack så kan jag inte äta det. Åt just en banan och fick ont i magen så måste kanske bojkotta det också. kul. Jag har testat att sluta med mjöl, mjölk, kött Ja allt tänkbart men ändå denna jävla smärta. Ja jag är fett less nu och vill bara amputera den helst igår.
 
Håller förövrigt på med ett nytt projekt till sovrummet. ska göra en vägg lampa av en björk!
kommer säkert inte bli så fin som jag tänkt mig men vafan det är värt ett försök! Var och högg ner ett träd igår och fyfan va tungt det var att hugga ner och sen dra den hela vägen genom skogen hem. måste ha sett ut som en jävla skogskulle som bunkrar upp för vintern med ved hehe. trädet var typ 3-4 meter! Ja jag är sen superwomen!
 
Känner för att skriva allt mellan himmel och jord men det blir to much och ni skulle ej finna det intressant. Inte för att jag skriver något intressant annars heller men som dem trogna fans ni är så håller ni er kvar;-)
 
Nu ska jag kolla lite mer på blocket och lite Diy inspo. herroo
 
Justja om ni kommenterat här så svarar jag i samma inlägg så ni vet! alltså samma som ni kommenterat så kan ni kika där:)

 
Vill ni veta en sak som gör mig toookig?!
okej ni ville det kan vi säga.
När jag inte kunde ha kvar Min Älskade Plumpen längre var det för att han inte trivdes i lgh.
Han kunde inte vara ensam hemma ens i 1 min och jag överdriver inte det. Dem 3 månaderna jag hade honom var jag med honom 24/7 verkligen. alltid. och det funkade tyvärr inte. För mig vare bra men han mådde så dåligt i lgh så för hans egenskull valde jag att lämna tillbaka honom. EN MÅNAD, en jävla månad efter det skrev vi huskontrakt. EN MÅNAD. Jag har sånt jävla dåligt samvete för det. tänk om jag hade vetat! Min älskade fina plumpis och jag får inte vara med han mer. det suger. Jag saknar honom varje dag och har vid 3 tillfällen försök nå hans gamla ägare utan resultat. Hade jag fått veta vart han finns/om han finns hade jag köpt tillbaka honom för vilket pris som helst. funderar fan på att lägga ut annons eller något. vill ha han tillbaka min bästatse.

Framsteg inom

Kategori:

Kiruna sjukhus alltså! Varit dit tre (!!!) gånger ang samma sak, min fuckad mage. Jag har haft ont på samma ställe sen januari (!!!) och det enda dom gjort är.......( trumm virvel).... Pillat mig i röven! Ohyes you heard me! Haha äckligt men sant. Och nu 8 månader senare får jag gå på ultraljud ser dom inget då så äre återigen mitt arsel som blir ingång för en kamera denna gång. Mmmmmmm härligt. Det är först när man inte kan äta fast mat länge som man får hjälp? Konstigt. Mina måltider består av banan, nutrilette och vatten. Kul. Och mitt älskade kaffe. Och på tal om blåbär så är det fett längesen jag drack coca cola, sen v 26 har jag varit coca cola fri. Duktiga jag!

Världens

Kategori:

Godaste tacopaj är på g in i ugnen för att sedan pryda mina höften i all framtid. Typ.
Markus kollega Tommy ( han heter egentligen Thomas men för mig heter han Tommy) ska äta här också. Måste nästan baka något så man kan bjuda på ny bakat. Ja det får nog bli så. Jag gillar att ha folk här som äter och det är alltid trevligt att bjuda på hembakat också:-) mamma och pappa är ni säkra på att jag föddes 92? Det kan inte ha varit 42?
Miss miaa vet du vart jag kan finna dessa spiraltöjningar i större strl?! Eller har du kvar dina mega om jag hade kunnat få låna? Måste töja klart mitt öra någongång

Gårdagen

Kategori:

Igår var min kärmor som sagt på besök. Vi skulle dricka kaffe och äta sockerkakan jag bakat såå jag tar en kopp och håller den i handen samtidigt som jag fyller den med kaffe då plötsligt hela jävla koppen smäller i handen ! De blev ett jävla tryck i handen kan jag säga och varmt kaffe flög öööööverallt tillsammans med glassplitter. Inte kul och fett läskigt.

Suuuuper

Kategori:

Nöjd med bilen! Jävligt fin bil för pengarna! Älskar den.
Sen hade den typ allt jag ville.
1. Man ska kunna slå av airbagen på passagerarsida, viktigt! Så bebis kan åka fram. 2. Det ska inte blippa när man inte har bältet på;-) haha finns inget mer irriterande än det. 3. Armstöd haha. 4. Större än caddyn;-) 5. Dragkrok! Mina viktiga måsten;-)
Nu ska jag baka en kaka då min fina kärmor kanske ska komma på besök senare! Herroooo

Omg

Kategori:

Sitter i skolan i aulan och lyssnar på ett par FETT IRRITERANDE norskar som är i "hallen". Alltså dom spelar biljard och jag har lust att köra ner biljardbollarna i halsen på dem. "däääääääääääääven" , naaaaaaaaaaaaa, Säger en av dem heeeeela jävla tiden och skriker " gah!" typ fett högt. Snuskon

Yoooooo

Kategori:

Dagen var kul med klassen men nu har jag fett ont i mitt äckliga knä! Jälla skiiiiiit.

Sep. 06, 2012

Kategori:

Nä men usch

Kategori:

Sitter just i detta nu och prata med Sandra i telefonen om allt och inget. Imorgon är det läppäkoski (stavning?) med klassen hela dagen som gäller. Fett. Tjalmo och abbe får följa med på utflykt och äta korv. Nu ska jag vänta på att min darling kommer hem så ska vi kolla film och mys! Jag bestämmer.

Bored

Kategori:

Yo yo yooooo. Är hemma hos mamma och pappa och ska snart gå och sova. Tre "och;n" i en mening. Coolt. Jaajaa bokade just biljetter till mig och cassi till Luleå på fredag. Ska åka och hämta Min nya bil!! Jepp nöjd tjej. Markus fixade affären nu när han var där nere och hämtade grejs. Så bad jag hannens dit och kolla på den iaf meeen den slutade med en affär. Fett nice med större bil och lite nyare. En -03 peogeot. Enda felet jag stör mig på hittills är att den är silvrig;-) jag haaaaataaaar silvriga bilar. Dom ser takey ut. Men men bra bil till en bra slant. Men nu ska jag och tjalmo gå och sova. Herroooooo