chokechain

Januari

Kategori:

Vaknade 5.15 och klädde självklart på mig så bar det av till gymmet med min PT Felicia. Riktigt kul att träna med henne. Sen skolan som vanligt och sen ut på älven för att spela fotboll med tjalmo i djupsnön, trodde inte att det skulle vara så djupt men tjalmo hoppa i efter bollen och försvann i pudret haha. Sen käka tacos och legat i matkoma. Ska kanske blunda lite nu. Hero
Ska btw inte ta lägenheten jag blivit erbjuden. Jag bor bra med makkson

Januari

Kategori:

Yooo lock what I got.

Småååti

Kategori:

Lchf smoothie 1dl bubbelvatten, 1dl vispgrädde, 1dl turkiskyoghurt och 1 dl bär.

Januari

Kategori:

Börjar snart skolan och sitter och njuter av en kopp med kärlek. Kaffe med vispgrädde, jummiiiiii.
Pratade nyss med Erika på Skype, hon är i Thailand och jag är så jävla avis på henne. Hur mycket hon gjort redan! Och tatuerat sig den jöveln :-)
Gjorde ägg och bacon till fulle, baconen blev fresking äcklig.
Aaaaaaja har en ful kläder/ful face dag idag, ja helt enkelt en ful jävla dag.

Januari

Kategori:

Fy och fan vad less jag är på Darin- astrologen låten! Låter för fan som en låt från Nicke och Nilla som gick på Barnkanalen för typ 100 år sedan.
Har träffat mina kusar idag och nu har jag städat hemma. Hatar att ha stökigt och idag var det så jävla stökigt att jag skämdes för mig själv. Men nu är det städat iaf.
Måste kolla tapet eller ja va fan vi nu ska göra med vardagsrumsväggen den är sååååååå ful. Fattar inte hur jag kunde övertyga makke att vi skulle ha den haha. Den ska iaf bort. Nej nu ska jag duscha! Herro

Frulle i januari

Kategori:

Som rubriken säger, jag äter frulle i januari.
Känner nu att jag fick ont i magen. Jälla skit. Skolan snarre sen ska jag och sola!!!! Kan inte vara blek längre, hatar min bleka fula hy. Fuck u som gav mig den.. Sen ska jag kaaaanske boka frissa tid. Men jag vet inte ännu. Hähä.
Nej nu måste jag verkligen klä på mig och bege mig hemifrån börjar för tusan om 30 min och måste hinna lämna tjale innan

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2133110/images/2013/pic_50fed669ddf2b309dd857580.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2133110/images/2013/pic_50fed66b9606ee15c8bcf0f6.jpg" class="image">

Januari 21

Kategori:

Yo yo yo sängen kallar mitt namn. Så jag ska bege mig dit. Markus är som sagt borta såå tjale får agera sovsällskap. He he he när katten är borta dansar tjale i sängen.
Vet inte varför jag kommer hit och kluddar ner men något syfte fanns det säkert. Kanske skulle jag berätta hur awesome jag är (fammo kommer du ihåg att det betyder grym/jätte bra?) eller kanske att jag och Markus ska bli föräldrar? Nej det sist nämnda vore ju att ljuga. Men awesome det är jag ta mig fan.
Nu ska jag mata snuggle och dom andra fiskarna som kvarstår. Tyvärr har alla typ dött

Januari

Kategori:

Sitter i mitt kök och skulle äta men blev så äcklad så det fick va. Ska smarra kaffe och vatten snart iaf.
Markus är i Malmö och har köpt ny bil. Skönt om man måste läns hans bil och slippa köra hans skit volvo. Sen är det ju alltid kul med en ny bil. Dock tycker jag att åka till Malmö kanske var lite att ta i men men han får bestämma själv, vi klepp navelsträngen igår.
Ska ut med tjale snart på en primenix sen ska vi (jag) basta osv. Men nu ska jag klä på mig sen gå ut. Hero

Januari

Kategori:

Sista dagens jobb på detta place. Skönt Att jobba varannan vecka.
Längtar tills veckan börjar, ska med Felicia till stallet och hjälpa med matningen där! Fätt mysigt. Älskar stallet haha.
Har snart rast, då ska jag och mysa med min Dogge och rasta henne ofc. Måste hitta tid nästa vecka att vara med mina kusar. Var så länge sedan.
Haha svårt att tänka sig att tjalle varit så liten att man kunde bära henne under armen.

Januari

Kategori:

Sitter på jobbet och vill helt ärlig bara hem. Vill sova.

Massa knas

Kategori:

Jag har så onödiga tankar ibland och jag tänker på när jag själv får barn, barnbarn. Fammo brukar berätta massa från när hon var liten, hur det var i skolan, hur dom hade de på hennes tid. Haha låter som att hon är skit gammal men det är hon inte ;-)
Kommer jag kunna berätta sånt till mina avkommor? Jag kommer inte ihåg så mycket från när jag var liten, helt ärligt. Mitt minne är fan hur dåligt som helst. Jag kommer inte ihåg vad som hänt, vilket år det hände, hur gammal jag var osv.
Kommer jag säga att "när jag var lite fick jag promenera i minusgrader i hur djup snö som helst, men jag gnällde aldrig!"? Ja fett onödiga funderinga men vafan ändå har man dom.
Jag kommer typ ihåg........ Jaa att Markus och jag flyttade ihop för 3 år sen nu alltså 2010, vi blev tillsammans 2008, jag skaffade tjalle 2011, haha ja alltså fett tråkiga saker. Jag kommer aldrig kunna säga jaa år 2003 hände, de å de å de å de mig. Haha ja ni fattar.
Nu ska jag avrunda här. Annars blire massa mer trams. Herrooooo

Januari

Kategori:

Nej nu måste jag bli bättre på att uppdatera igen.
Sitter just nu på jobbet och väntar på bättre tider typ. Saknar tjalmo och vill hem till henne.
I helg jobbar jag 8-20 så kommer inte göra något mer än de. Nästa helg blir man 21 år också. Snart är man 30 barre, hej åldersnojan.
Och till alla som kommer skicka presenter, för ni är en hel drös va? ;-) önskar mig baara pengar till en fet jävla tatuering haha .

Januari

Kategori:

Idag blev jag less som faaaan när jag klev in genom ytterdörren här i laxis. Why? Ja ni det är ett mysterium.
Har nyss bastat och duschat ensam, ska snart lägga mig och sova. Ska upp kl 6 igen om jobba. Sen ser man vad kvällen har att erbjuda. Markus kanske åker imorgon, hoppas haha. Är i stort behov av egentiden, för mig själv och tjalmo. Nej nu ska jag knyta mig. Hero