chokechain

en vecka..

Kategori: Allmänt

Hann jag ha Markus hemma innan han åker iväg igeeeen på sina fiskeresor. Plus att vi båda jobbat hela veckan så man har inte direkt hunnit ses mer än sova ihop haha. Ska spöa den som kom på att man kan fiska. Så 6 dagar ensam hemma igen. Vafan gör man? Blir aldrig van med att vara själv. De är så trist. Jaja ska iaf va med emma å mysan, de ha jag bestämt.
Är på jobbet nu och håller på att somna. Är så satans trött alltså. Har jobbat så hemska skift sedan trosdags, då jobbade jag 8-20, fredag 6.30-21.30, lördag å söndag 8-21.30 och imorgon 8-20 igen. Hur.fan.orkar.man?
Nä nu ska jag.... göra något. HHeroo

död

Kategori: Allmänt

Här vare dött. Som vanligt. Tror jag ska ta bort denhär bloggen eller bara ha den privat. Är ganska skönt att skriva av aig ibland. Ingen behöver ju läsa vad jag skriver. De är ju aldrig något intressant direkt.
Saknar min fina markus, de gör jag. Så jävla tråkigt när han inte är hemma. Helt tyst. Han är bäst i hela världen, yep. Trist att äta ensam också, blir mest knäckebröd å mjölk. Orkar inte handla heller. Jaaaaaa va meeeer. 
Nä nu blev jag tröött