chokechain

yao

Kategori: Allmänt

Jag är en ganska negativ person. Och idag är iiiinget undantag, jag är less. Jag vet inte vad fan jag ska göra med mitt så kallade liv. Börjar få lite panik. Vill plugga ibland men oftast inte. Mäklare hade varit awesome jobb säkert. Eller nått med ekonomi kanske. Eller kanske nått med lagar. Eller mammaledig ;) sistnämnda hade ju varit suuupert men men de kommer aldrig ske. 
Sitter som vanligt på jobbet å glor. 
Igår var jag med min plus familj ut på promenad haha var kul dom första kilometerna sen vare jobbigt å gnälligt ;) fast de va ju kul ändå. Man kan nog inte ha tråkigt med emma å rille (ricke ;)). Å älskade my ♥ som är så fascinerad av tjalmo haha skrattar direkt hon går förbi. 
Idag ska vi också ut å röra på fettet. Men inna ska jag hjälpa min mor på jobbet. Man är ju änglabarn. 
Nej nu ska jag fan pinka. Herooo

augusti

Kategori: Allmänt

Yao yao.
Jobbade lördagen, sjuk söndag.
Åt sallad på lunchen och fyfan så illamående jag bleev efter den. Spydde nå jävulskt. Så stannade hemma söndagen, vilket skit
Idag ska jag min stjärna och makke till suokka och fiska...... kuuuuuul. Jag kom med förslaget orkar inte sitta hemm å ruttna . Eller hplla på pågården, så jävla tråkigt. Senna app suger bokstäverr läggs till så jag ger uppjävla skiiiiit app bajsj

Utkast: Aug. 24, 2013

Kategori: Allmänt

Sitter utanför jobbet och väntar på min kollega som ska följa med mig in.
Igår var jag och eka å promenerade upp för luossa och fyfan vad de sved i mina ben alltså. Hundarna var helt slut när vi återvände hem. Sollan fick övernatta och sova i sängen under täcket med mig och mysigt vare tills jag upptäckte att hon mensat ner sängjäveln. Äckligt blä.
Idag äre jobb från 7-12 16-21 som gäller. Lite trist men men behöver alla penkis jag kan få. Räknade och insåg att jag har räkningar för 7800:- denna ljuvliga månad. ÄÄlskarde veerkligen. Borde flytta till stan å köpa cykel ist. Bajsliv.
Jaaaajaaa inget mer på hjärtat för tillfället mer än att imorgon kommer äntligen makkee hem!

fetgris

Kategori: Allmänt

jag är så avundsjuk på folk som orkar dra sitt arsul till gymmet varje morgon. dom som orkar sig ut och jogga varje dag och dom som tycker att de är roligt.
jag är lat. lat och fet. och jag tycker inte de är kul att träna. när jag väl gör de så är de ganska kul och väldigt skönt att få de gjort men de är just de där att dra sin feta röv dit som är de jobbigaste. känns så onädigt att åka från laxis till kirko för att
träna. men de är ju inte onödigt? vad är felet på mig lixooom.
jag borde bara gör de!
när jag ser en bild på mig själv nu för tiden så vill jag bara gråta. och de har jag gjort också men varför i helvete gör jag inget åt de?! jag är som dom där jobbiga jävlarna som bara gnäller men inget gör. för egentligen är de ju en enkel lösning på peoblemet. jag behöver bara röra på fläsket och tänka på vad jag äter. men nej jag väljer ist att förbli fet. jag trivs inte med min kropp. jag trivs absolut inte i den men ändå så fortsätter jag att gnälla och görninget åt saken. nej du lina utsi din feta kossa nu får du minsann skärpa dig och börja engagera dig i dig själv å din hälsa. fine jag kan välnpröva..

augusti

Kategori: Allmänt

har mens å är less. blir alltid så jävla känslig och tänkande när jag har blod i min vagina. freaking nasty.
idag kommer tankar som vad är egentligen meningen med livet? är de att jobba, tjäna egna pengar och köpa prylar? äre att plugga till sitt drömyrke och bosätta sig? eller att skaffa massa barn med olika karlar, samma karl, en elak karl, en snäll karl?
tänk va enkelt om man inte var beroende av de motsatta könet när de gäller barn. jag älskar barn, är såå glad och tacksam att jag får vara med my så mycket. hon och hennes mor är awesome.
hade miaa bott här hade hennes barn bott hos mig typ.
jag vill ha barn men jag vill ha bra jobb också. jag vill ha bra lön. jag vill ha fin bil. jag vill ha en våning till på huset. jag vill ha gratis drivmedel i hela mitt liv. jag vill flytta och jag vill bo kvar jag vill göra mycket. och nu blir de bara massa babbel och nu började min mobil att bråka så jag ser inte vad jag skriver längre. så nu avslutar jag. herroooo