chokechain

februari

Kategori: Allmänt

yooyoo yooyoo sitter på jobbet igen och vill bara hem. ångrar som fan att jag tog på mig nästa helg också. bläääääääääää.
plus att skotern gått sönder; bilen och maddes bil som jag lånat! gud hatar mig och jag honom. så less att jag bara vill gräva ner mig. såå två bilar att fixa. kul juuuu

februari

Kategori: Allmänt

jobb idag igen. men idag har vi hunnit promenera och fika på stan, Tjalmo är med mig idag och de hjälper verkligen att hålla upp humöret. Känns annars lite surt att jobba när de är 3 plus ute för en gång skull men men.. ska snart åka till mor och far på rast. vet ännu inte om jag ska lämna tjalle där eller om jag ska ta med henne igen.. återstår att se.
sen ska jag hem och kolla på mello med min fina sambo. ska köpa nötter åsså så jag har något att tugga på.

februari

Kategori: Allmänt

såå jag gör ett försök att blogga från yelefonen så får vi se hur de går. jag har intr på t9 heller och orkar inte bry mig om de blit felstavat typ överallt. de får alla leva med.
idag har jag som vanligt varit i skolan, jobbat med projektarbete, As trist. sen var jag hem och fick besök av kussarna för att sedan bege mig till jobbet. och hät ligget jag på soffan. fan så trist att skriva här.. hejdå

Februari

Kategori:

Sitter på jobbet och kollar på tv,lyxfällan. Seriöst en vuxen man som började gråta för att dom sålde hans Xbox och Playstation. Tööönt.
Nej nu ska jag börja med väckningen här.