chokechain

110730

Kategori: Allmänt

sitter på jobbet och ringer.
Nyss fick hag ett fint sms av min syster S! sååå glad för henne skull!
Tjlmo och isa sitter i bilen och väntar. enda utvägen då markus var tvungn att hjälpa sin fader-
svettigt som fan om huvudet då jag "måste" ha mössan på mig. haha ser förjävlgt ut uppe på huvut.
orkar inte sdkir

110729

Kategori: Allmänt

Myser med isa i soffan just nu. Idag har vi varit ut med båt igen, markus badade men jag hade inga kläder och ville inte bada naken så, inte för att jag hade vågat bada om jag hade kläder men men. Sen bjöd vi hem niklas på mat, grillat. Kött med kroketter och bea. Gott gott. Sen kom anton och hans kusin så spelade vi kubb, mitt lag vann självklart;-) nu ska jag och markus kolla en film som vi hyrt.

110728

Kategori: Allmänt

Idag är en dag som inte riktigt behövs. Dagen började med att jag inte kunde somna på natten. Låg ensam vaken till kl 2, då fes tjalmo en sådan äcklig fis att jag gick ut med henne. Väl ute gjorde hon ingenting så vi var på g in men då kommer de en lös hund, vit hedehund kanske de heter. Fick tag i tjalmo och satte in henne. Skulle kolla om hunden hade något halsband på sig med nummer men de verkade lite rädd och sur så jag gick in i stället då jag blivit lite rädd för lösa hundar. Stackarn hade en lång lina efter sitt halsband. Den hade nog dragit sig lös från en springlina tror jag då de satt en karbinhake fast i ena änden. Gick i alla fall in och somnade vid 3. Vaknade igen kl 7 av att tjalmo höll på att böka och efter de kunde jag inte somna om. Måsen kom till mig sen så färgade vi mitt hår som nu ser väldigt roligt ut, i alla fall högst upp på huvudet. Sen har jag tränat lite med tjalmo och tittat på när pojkarna fixat båten. Så då kom iden att jag och markus och hundsna skulle ut med båt. Jotjena varför skulle de gå? Så vi åkte iväg men så klart ska de läka in vatten och motorn ska tjorva, hundarna kunde inte sitta still. Lyssnade inte ett skit så då tog jag och åkte hem. Min stubin var inte lång idag kan jag säga. Och nu väntar jag på att markus ska ringa.

110727

Kategori: Allmänt

Hej hej hej. Sitter i soffan och väntar på att kycklingen ska bli klar. Ska göra sallad. Idag har jag i alla fall handlat igen. Handlade i måndags också men hittade inte allt så gick idag igen. Hittade en lökskärare som såg så bra ut, men den sög! Jävla skit att man ska gå på allt man ser haha. Men men.. Har städat lite hemma också och sett till så att tjalmo och isa inte dödar varandra. Jävla skitungar. Dom har haft (ursäkta ordet men) kuk-mätar tävling hela dagen. Men nu leker dom utomhus i alla fall. Båda är väldigt vaktiga av sig. Dom är ju vana att ha allting själv när båda är ensam hundar. Men nu har dom lugnat ner sig. Ska färga håret i morgon. Så kommer se ut som ett pucko i några dagar, men de är de vart om jag får som jag vill ha det. Imorgon blir de också att jobba. Har varit ledig i 3 härliga dagar! Har varit så skönt att bara vara med markus, eller ja vi har oljat verandan och massa annat men vi har ju gjort de tillsammans så. Nu skriver jag bara massa för jag har inget bättre för mig plus att jag kände för att skriva lite idag faktiskt. Men vad mer.. Om ni ville veta tog de 17 liter till att olja verandan och den är inte för klar ännu! Helt sjukt hur mycket. Nej nu ska jag göra klart kycklingen. Hejrå

110724

Kategori: Allmänt

Jobbat idag minsann. Gick väldigt segt.
Åkte sen hem till mama och papa och satt där ett tag med som.
Och nu sitter jag här och kikar lite Dexter på tvn.
-
På tisdag drar jag och min älskade till Boden och Luleå. Ska hämta en Diselvärmare i boden och sen ska jag få kika lite på stan i luleå. Så kul att bara åka iväg vi två. En hel dag ensamma♥  fast att de bara är til luleå så känns de otroligt roligt faktiskt:) längtar.
-
Saknar tjalmo gör jag, känns som en evighet sen jag såg henne!
mitt hjärta♥

110723

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och är redigt jävla less på platsen jag sitter på! Tangentbordet är trasigt och vinglar när man trycker på de, Bordet är så litet så de är svin tråkngt att använda musen.nyss skulla jag använda "musen" som är på tangentbordet men de är helt jävla kletig och jävlig. blääää va äckliiigt och orkar fan inte byta och börja logga in på nytt. skit plats.
-
idag har jag i alla fall sovit i princip hela dagen. sovit i 12 timmar! rekoooord. från 12-12.
men ska kolla något annat kul nu hejrööö

110721

Kategori: Allmänt

är sååå trött hela tiden. väldigt jobbigt faktiskt, men men.
Idag har vi hållt på med altanen heela dagen, alltså tills nu. svin tråkigt hhaha. började smörja in den med ett medel som ska ta bort mögel och svart i trät. Sen spola med högtryckstvätten igeen. Tog längre än vi trodde.
-
SKa jobba idag igen. Sen efter jobbet hem och sooova! och innan ska ja kanske hälsa på en kååååmpis.
mn nu ska jag sova lite. hejrå

110720

Kategori: Allmänt

Hello dudes.
Sitter å jobbet just .. nu. Tjalmo har åkt till byn med mama och papa. jävligt skönt men jävligt trååkigt. började gårta typ när hon åkte :D haha löjlig men de är inge ku legentligen.
Men då har jag mer tid att fixa i huset.
-
Idag har jag tvättat hela altanen med högtryckstvätten. Eller ja markus gjorde först och sen har jag hållt på i 3-4 timmar, och ännu är de kvar att göra! skitig om fan då andra ägarna inte har behandlat den eller gjort något åt den på flera år. men nu ska den oljas och behandlas. blir tjusigt.
-
oj glömde publicera. Men slutar jobbet snart i alla fall och då ska jag heeeem

110719

Kategori: Allmänt

Blev iget jobb idag, sugit. Men men får skylla mig själv.
Var i alla fall och hälsade på hos B. riktigt trevligt, och alltid lika roligt.
Nu ringde en galen kompis till mig och typ ryyter i telefonen. gaaanska roooligt.
-
Har tvättat kläder och diskat lite såå jaa kank inte skriva mer nu. kan inte koncentrera mig.

110719

Kategori: Allmänt

Well helloo.
Har nyss käkat. LAgade någon slags köttfärsgryta. Hoppas markus tycker den är goood.
Fick veta idag att vi ska ta svärsmors hund i ca 1.5 veckor. häääärligt! Älskar henne. En st bernards, bennersenner blanding. hur mysig som helst.
-
Vet inte om jag kan jobba idag ännu. har ingen som kan ta hunden. MArkus jobbar också em.
så får se. har då inte bokat in mig i alla fall. men hoppas jag kan!..
Meeen nu ska jag fan ta och städa här. tjalle drar in skit heeela tiden, i pälsen alltså.

110718

Kategori: Allmänt

helloo. Vaknade ganska sent idag, verkligen skönt att sova ut.
Har inte gjort så mycket idag då vi suttit hemma och väntat på en persoon som skulle kolla en grej.
tag drygt 1 timme sen gick han. Markus åkte till jobbet, och jag till mamma och pappa.
Trots att jag sovit hur länge som helst så är jag ändå trött.. hela tiden. somnade på soffan också idag efter jag vaknat. sen somnade jag nästa hos mamma och pappa. och nu hade jag också kunnat sova.

110717

Kategori: Allmänt

Och mer bilder blev de inte för sidan började tjorva.
Men igår var vi i alla fall till fjälls och fiskade. promenerade 3 km upp på fjället och jag kan säga att de var förjävla jobbigt. usch mycket mygg vare och bronsar och getingar. hur mycket som helts. kunde ha 3 getingar på sig samtidigt och sen slog man ihjäl dom, och lika många kom de igen. heelt sjukt. Nej men hus som helst så ar de jävligt jobbigt att gå. Var som att gå lodrätt, svin brant och halt i gräset men vi kom upp efter 2 timmars vandring. Vi var framme kl 1 och började gå ner igen kl 18, utan fisk. fick ingenting. neråt gick de mycket lättare. men de är ju självklart. hittade typ 7-8 högar björnskit efter vägen. Väl hemma vare skönt so fan att bara sätta sig ner. bastade sen gick vi och la oss och somnade fort!
-
och om ni undrar så gick inte tjalmo hela vägen. vi har bärt henne upp vissa stunder så hon har inte gått 3 km. Sen bärde jag henne ner också så hon har inte promenerat hela biten.

meen nu ska jag skura och städa lite här. hejrå

info

Kategori: Allmänt

Nu ska jag och min Darling basta och sen ska vi ner i säng. bums.



love u♥

110714

Kategori: Allmänt

hellooo, sitter på jobbet. kom hit fast jag inte hade bokat in mig, hehe. trodde jag hade de men acks å fel de kan bli. fick jobba i alla fall. fryser om mina fötter gör jag men ändå inte. mysko.
-
Åh nu har de blivit så fint i sovrummet hemma. är så jäkla nöjd. blev mycket bättre än jag hade kunnat tro.
var och köpte stora spikar idag som man kan hänga upp på väggen. svin snyggt. ska slå in dom i en planka så de blir en klähängare. myycket stiligt..
Tömt gården på skit har vi också gjort. och hunnit fika på safari ja och min darling. sen åkte vi hem och käkade jordgubbar med choklad och grädde ocksåå. gottiiigt.
-
har nått dagens mål här på jobbet i alla fall. och nu ska jag kolla lite tatueringar coh såå. hejrå

110713

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet idag igen. Känner att halsen inte riktigt är med mig. Gör väldigt ont i halsmandlarna. 
Men men jag lever. Markus har tjalmo idag minsann. helt otroligt..
-
Hemma idag har vi fått upp spegeln i sov rummet och två fönsterbrädor då inte alla lister runt fönstrena är målade.  Men de kommer väl också.. någon gång.
-
Är så sugen på att åka iväg så de finns inte. men vart ska man åka?

hm.

Kategori: Allmänt

hahah fattar inte alls hur man gör. .

110712

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på jobbet. Har kollat igenom över 100 sidor med tatueringar. Vill bara tatuera heela min kropp. sååå fint. men de kommer inte ske. tror jag..
-
idag har vi varit flitiga hemma och lagt upp lister i v-rum och sovrum. blev väldigt fint. jag är så nööjd. nu ska jjag äntligen få börja göra i ordning och lägga upp saker på väggarna så man kan vara där inne utan att bli irriterad för hur de ser ut..
-
Funderar på en utlandsresa. haha. gnäller alltid när jag varit men när jag kommer hem är jag lika sugen att åka igen. men nu vill jag åka och see saker, som vi gjorde i thailand fast mer. hade varit rooligt eller kanske bara en solsemester.. jag vet faktiskt inte, vill nog bara komma bort kanske:p och färga mitt håår vill jag också så jävla less på att vara mörkhårig så ska ta lotta och emmas tips och testa om de funkar för mig att bli ljus igen. mycket tjusigare tycker jag. dock inte sådör jätte blondt men liite i alla fall.
nej nu ska jag fösöka hitta hur man fixar bloggen för den ser ju förjävlig ut och så ska jag fortsätta jobba.
-
saknar tjalmoooo, min bebis. ♥

110708

Kategori: Allmänt

fyfan! satt på altanen och solade och drack lite oboy. Då hör jag något som smäller i bordet och tänkte direkt att de var en sådär helikopter, sånt där flygfää. men ack så fel jag hade!!! de var en äcklig jävla Timmerman. Aldrig sett förut eller hört om men de ser ut som en fet jävla skalbagge
usch vill inte gå ut mer, dom jävklarna FLYGER!!

110707

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på jobbet.
längtar hem som en tok! är så jävla trött. hunden värgade sova i natt så jaa. jag fick vara vaken och se till så hon inte levde om så att markus vaknade.
nej fyfan nu ska jag göra klart här och vänta på att man slutar sen ska jag HEM!

110707

Kategori: Allmänt

Känner inte för att göra ett skit idag meeeeen listerna ligger där ute och tittar på mig.. och de gör också ogräsbusken. nej ska käka sen ska jag ta itu med dom..
älskar dig.

110706

Kategori: Allmänt

Hello.
sitter och har just ätit frulle. mår inge vidare idag heller. vilket känns skit.
trots att jag mådde dåligt igår fick jag ganska mycket gjort. Tog med grästrimmerna på gården meeen blev så äckligt i fingrarna efter ca 1 tim såå ska ta resten idag.
Sen har jag målat listerna, dock är de ännu några kvar men tar dom idag eller någon annan dag. klippte gräsmattan gjorde vi också så nu är de fint här på gården. ser inte ut som en djungel.
och jäkla jag är less på en av grannes hundar. usch den jäveln är hit gaanska ofta nu för tiden. och jag tycker inte om dee. varför ha den lös om den inte kan hålla sig på gården??
nä nu ska jag klä på mig och gå ut!
hejrå

110705

Kategori: Allmänt

Har nyss varit ute med tjalle på en fotorunda.. hehe ska skicka bilder till uppfödaren.
Idag ska vi måla plankor, eller menar lister. Tänkte börja nu snart. har nyss vaknat heheh. illaaa!
så skönt när tjalle också sover läänge. mysmys.
vad meer?
Känner mig inte kry för 5 öre idag. usch. mått skit från de att jag klev upp. Sovit skit dåligt, haft jätte ont i magen som vanligt. vakande vid 1 av att tjalmo spydde och hennes mage lät hur mcyket som helst! stackarn.
min lilla rääv.
men nu måste jag faktiskt börja mååla. hejrå

110704

Kategori: Allmänt

blää helt sliten efter helgen. 3 dagars var fööör mycket!
kände mig inte bakis alls dom första två men sen igår. har BARA legat på soffan. inte gjort ett skit! helt otroligt.
men de var en jävligt rolig helg! de vare värt.
idag har jag sovit till kl 9, grmt skönt.
Tjalmo kom hem igår och hon blev inte lite glad!
Sakande henne jätte mcyket ehehe, meesiga ja.
just nu ligger hon och "vaktar" på trappan.
då kan de se ut såhär.
eller en bild när hon tittar ut från sin "katt"lucka.
eller när hon sover.
hon eee så sööt.