chokechain

Låt er brinna i helvetet!

Kategori: Allmänt

Ja nu är det så att folk fått höra att tjalmo "bet" Nova när vi var i byn under påsken.
låt mig rätta er.
Tjalmo är 1 år nu i april. Och ja hon bet nova när vi var i byn, eller ja vi tror att hon bet iaf.
Tjalmo hade varit med 20 personen i ett hus. 20 personer!
Första gången hon är runt så många personer samtidigt. 10 personer därifrån hade inte träffat henne och ville såklart hänga och klänga på henne samtidigt hela tiden. Alltså från kl 12 på dagen till kl 21 på kvällen, full rulle med små barn som vill dra i svansen och i halsbandet. och hon gjorde ingenting. Sen kl 21 på kvällen när hon ville äta mat i fred så kommer Nova dit och vill krama tjalmo när hon äter. Så hon säger ifrån och "biter" nova. Hon fick ett litet blåmärke på ena kinden. Så ja, det var i ansiktet. Vilket gör att det hela låter värre än vad det är.
-
Sen för någon dag sen sa hon åt hanna också och små "högg" efter hennes hand. Hon bet inte. hon högg inte. Hanna som vet hur hundar fungerar och hur hundar gör för att säga åt människor förstod helt varför Tjalmo gjorde som hon gjorde och tyckte inte att det var något farligt och sket helt enkelt bara i det!
Det är inget fel i huvudet på Tjalmo, tro mig. Jag vet hur hon är. För det är MIN hund. JAG bor med henne, JAG vet hur hon reagerar på olika situationer. det är JAG som vet. ingen annan jävel!
Jag säger inte att det är rätt att tjalmo sa åt varken Nova eller Hanna men hon är inte dum i huvudet! Hon är inte aggresiv och har aldrig någonsin visat aggresivitet! Jag menar bara hur ska min hund som inte kan svenska och inte har händer kunna säga åt när det blir för mycket?
-
Folk som pratar är dum i huvudet och jag blir så satans less!
spelar ingen jävla roll vad fan man gör så dömmer folk en men nu är jag så in i satans jävla less på att ALLTID få höra folk prata bakom ryggen. Skaffa er ett jävla liv för fan!!!!!
Som sagt säg till mig direkt och prata inte till andra!

Kommentarer

  • Miaa säger:

    Haha jasså? Hade tjalmo bitit Nova hade det tagit hus i helvete, typ. Jag kan helt ta på mig ansvaret för det som hände i byn. Tycker inte alls att det var Tjalmo man ska gnälla på, Tjalle markerade och hade jag haft bättre kolla så hade jag sagt åt Nova att inte klänga på Tjamo när hon äter.



    Ouup, nu kan ju folk gå och säga att jag låter hundar tugga på mitt barn och bryr mig inte ;) Skämtåsida, Nova och Tjalmo är vänner igen :)



    Vad är det för människor som orkar hålla på så nu då? Trodde man gick runt och snackade skit mest i grundskolan. Var den här personen med när det hände eller? Varför kan man inte bara försöka vara en GOD MÄNNISKA, är det så jäkla svårt? Mår människor går och snackar gojja hela tiden bra, egentligen?

    2012-04-24 | 15:52:42
    Bloggadress: http://actioonradar.blogg,se

Kommentera inlägget här: